Nyheter

Nytt schema och ny tillfällig träningslokal. 

Posted by Uchi Mata Tuesday, September 02, 2014 11:15:00 AM Categories: Träningstider

Med anledning av att vi haft översvämning tvingas vi låna en träningslokal i väntan på att vår egen blir godkänd för träning igen. Vi tvingas även till vissa schemaförändringar. Lokalen ligger runt hörnet från dojon. Karta och nytt schema finns nedan. Välkomna!Terminsstart uppskjuten! 

Posted by Uchi Mata Sunday, August 31, 2014 7:13:00 PM Categories: Träningstider

Dessvärre tvingas vi hålla stängt kommande vecka med anledning av de vattenmassor som vräkt ner över Malmö. Höstterminen startar måndagen den 8 september, Det kommer inte ske någon träning i dojon mellan den 1/9 till den 7/9. Välkomna till träning under höstterminen från och med den 8 september.

Instruktörsträff på Malmö Budokwai... 

Posted by Uchi Mata Sunday, August 24, 2014 8:00:00 PM Categories: Öppet hus & evanemang

Vi saknade ett par stycken av våra instruktörer men de flesta dök upp för en träff inför hösttermien. Samtliga instruktörer är taggade inför höstterminen och hälsar alla välkomna!


Malmö Budokwai på Kampsportskvällen under Malmö Festivalen den 21/8! 

Posted by Uchi Mata Sunday, August 10, 2014 10:55:00 AM Categories: Öppet hus & evanemang

Vi kommer att ha uppvisning och workshop på kampsportskvällen under Malmöfestivalen torsdagen den 21/8. Uppvisningen sker vid fontänen i Raul Wallenbergs park (sidan om Gustaf Adolfs Torg, över gatan vid Burger King). Tid för uppvisning är 20.30-20.45. Workshopen följer 20.45-21.30 på en av de tre mattor som är placerade på området. KOm gärna ner och titta på uppvisningen, delta i workshopen eller enbart för att träffa personer som är aktiva i klubben.

Malmö Budokwai på Föreningarnas dag i Malmö den 17/8! 

Posted by Uchi Mata Sunday, August 10, 2014 10:51:00 AM Categories: Öppet hus & evanemang

Vi kommer att ha uppvisning och marknadsföring under Föreningarnas dag i Malmö den 17/8. Föreningarnas dag håller på från 11:00-16:00 söndagen den 17 augusti och sker på Gustav Adolfs torg under Malmö Festivalen. Vi kommer att vara på plats under hela dagen och sprida information om klubben. Vi kommer även att ha uppvisning på en matta på ytan mellan H&M och pressbyrån mellan 11:25-11:45. Alla som vill är hjärtligt välkomna att hjälpa till med antingen uppvising eller marknadsföring! Har ni vägarna förbi så kom gärna och besök oss!

Höstterminen startar den 1 september! 

Posted by Uchi Mata Sunday, August 10, 2014 10:30:00 AM Categories: Träningstider

Den 1 september drar höstterminen igång med nybörjarträning för såväl barn som ungdomar och vuxna. För utförligare information kring träningstider så  i menybaren eller klicka här. Tänk på att vi har löpande intag hela terminen och att vill du pröva på så är det bara att komma ner till oss.

Välkomna!

Vår hemsida fungerar igen! 

Posted by Uchi Mata Monday, July 07, 2014 4:20:00 PM Categories: Hemsida

Hej alla!

Vi har under en period på tre veckor haft problem med vår hemsida. Problemen har nu rättats till och sidan är fullt fungerande igen.

Ett stort tack till alla för en härlig vårtermin! 

Posted by Uchi Mata Saturday, April 26, 2014 7:29:00 PM

Vi på Malmö Budokwai vill tacka alla som tränat med oss, föräldrar till barn som tränar hos oss och alla andra som varit och besökt oss under vårterminen. Det har varit en härlig tid och nu är det tid för sommarterminen att starta upp. Hoppas ni alla får en härlig sommar och att vi ses på träningen under såväl sommaren som till hösten!

Tack & vi ses mattan!

 

Med vänliga hälsningar

 

Henke Olsson

för Malmö Budokwai

 

 

Grattis till 1:a resepktive 2:dra Kyu! 

Posted by Uchi Mata Thursday, April 24, 2014 9:49:00 PM Categories: Öppet hus & evanemang

Ett stort grattis till Johan, Pawel och Simon som idag tog blått bälte och till Henke som tog brunt bälte. Ett stort tack till Kristoffer, Cecar, Thomas och Svante som agerade ukes. 

Combat MMA under Lomma Cup! 

Posted by Uchi Mata Monday, April 21, 2014 12:06:00 PM Categories: Öppet hus & evanemang Tävling

Malmö Budokwai kommer även i år vara med och arrangera tävling i Combat MMA under Lomma Cup. Lomma Cup är en stor Taekwondo- tävling som hålls årligen av Lomma Taekwondo-klubb. Årets upplaga sker mellan den 9-11 maj. Combat MMA-tävlingen äger rum den 11 maj. Malmö Budokwai kommer ha folk på plats som arrangör men vi har även några fighters som kommer tävla.

Vill ni veta mer om Lomma Cup klicka här. Vidare finns en tillfällig hemsida för regler kring Combat MMA-tävling samt hur klubbar kan anmäla sina fighters till tävlingen, klicka här.

Hoppas vi ses under Lomma Cup!

Page 4 of 9 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Malmö Budokwai