Combat MMA

Malmö Budokwai håller träningspass för MMA, Mixed Martial Arts. Som klubb värnar vi om traditionerna men lika mycket om att vara tidsenlig, vilket gör MMA till ett glädjande inslag på klubben. Combat MMA bygger på träningsprinciper som känns igen från huvudstilen Combat Ju Jutsu. Dessa träningsprinciper kan sammanfattas i flödesträning, en dynamisk träning (träning i rörelse) med inriktning på teknik. Combat MMA innehåller alla aspekter av tävlingskampsport: Distans och clinch, stående och grappling, med andra ord slag/sparkar, kast/nedtagningar och mattkamp.

Combat MMA-utövare kommer att kunna ställa upp i olika tävlingar som de får vara med i, men man måste inte tävla för att vara med i Combat MMA! Gruppen är öppen för alla som vill träna denna träningsform. Combat MMA lämpar sig för både den som vill utveckla sin teknik eller den som vill ha motion.

Det går bra att träna både Combat MMA och övrig träning på klubben, allt ingår i träningsavgiften!

Malmö Budokwai tycker att det är viktigt att ha en aktiv tävlingssektion, och sponsrar därför de tävlande med resor till tävlingarna, startavgifter, utrustning, med mera.

Löpande intag, se schemat för träningstider.