Kurser i yrkesinriktat och civilt självskydd

Civilt självskydd är ett väl beprövat kursprogram speciellt anpassat för alla åldrar. Kurserna bedrivs i ett lugnare tempo där deltagarna får lära sig effektivt självskydd mot fysiskt våld. Kurserna innehåller ett urval av lättlärda försvarstekniker mot olika typer av angrepp. Kurserna skiljer sig från träningspass i Combat Ju Jutsu genom urvalet av tekniker.  Kursernas urval av lättlärda försvarstekniker gör att inga förkunskaper krävs och enda utrustning som behövs är oömma kläder. Kurserna hålls av licensierad och rutinerad instruktör.

 

Yrkesinriktat självskydd, som även kan innefatta ingripandetekniker, är ett utarbetat och beprövat kursprogram för bemötande av fysiskt våld i arbetsmiljö. Vi arrangerar dags- och veckokurser till företag och myndigheter och kan innehållet efter behov och önskemål. Kurserna kräver inga förkunskaper och enda utrustning som behövs är oömma kläder. Kurserna hålls av licensierad och rutinerad instruktör.

 

Kurser i yrkesinriktat respektive civilt självskydd hålls efter överenskommelse, vänligen kontakta oss för mer information. Kontaktuppgifter hittar du i menybaren ovan.